4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Grafmonumenten

Al generaties lang vervaardigt onze familie grafmonumenten.
Bent u opzoek naar een nieuw grafmonument of heeft u een bestaande grafsteen wij helpen u graag verder.
Of het nu gaat om een familiegraf, algemeen graf of om er een tekst bij te graveren,
met onze gezamenlijke ervaring van ruim 90 jaar, kunt u verzekerd zijn dat alles aan uw wensen voldoet.

  • Wij beschikken over een eigen werkplaats en showroom
  • Wij vragen geen aanbetaling, u betaald pas na plaatsing

Grafmonumenten

Voor waardige grafmonumenten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, bent u bij Maes Natuursteen aan het juiste adres. Maes Natuursteen is een familiebedrijf dat gevestigd is in de buurt van Amsterdam. Wij beschikken over ruim 75 jaar aan ervaring in het vervaardigen en verkopen van grafstenen en grafmonumenten. Bovendien hebben wij een eigen werkplaats, zodat we uw grafmonumenten goedkoop kunnen vervaardigen, terwijl we een hoge kwaliteit garanderen. Door de keuze voor verschillende materialen en de mogelijkheid een persoonlijke tekst op te stellen wordt het grafmonument voor uw geliefde altijd uniek.

Onze grafmonumenten prijzen en service

Wij vervaardigen en verkopen grafstenen en grafmonumenten vanuit onze eigen werkplek. Verder beschikken wij over een grote showroom waaruit de grafstenen en monumenten direct te leveren zijn. Wij nodigen u graag uit in onze showroom en u kunt desgewenst een kijkje nemen in onze werkplaats. Op het gebied van grafstenen en monumenten heeft Maes Natuursteen onder andere:

  • Familiegraven: geschikt voor één of meerdere personen;
  • Algemene graven: te herkennen aan kleinere stenen zoals hartjes, tegeltje, boekjes etc.;
  • As bestemmingen: diverse mogelijkheden voor binnen en buiten o.a. sieraden, sierurnen en urnen graven.

Advies over grafmonumenten bij Maes Natuursteen

Bij Maes Natuursteen kunnen wij samen met u een ontwerp maken, maar u kunt natuurlijk ook zelf een eigen ontwerp meenemen. Wij bekijken dan de mogelijkheden tot het realiseren van het ontwerp en houden hierbij natuurlijk rekening met uw budget. Wilt u graag persoonlijk advies of meer informatie over de grafmonumenten van Maes Natuursteen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze grote showroom in Zwanenburg.

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure
Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce ultricies nibh augue, ut porttitor magna porta sit amet. Vivamus sollicitudin consequat mauris, sed fermentum ex. Nulla commodo purus lectus, eget imperdiet urna consectetur eget.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce ultricies nibh augue, ut porttitor magna porta sit amet. Vivamus sollicitudin consequat mauris, sed fermentum ex. Nulla commodo purus lectus, eget imperdiet urna consectetur eget. Aenean ultrices sed enim in semper. Donec varius elit lectus, et molestie ex bibendum sodales. In ac turpis vel dolor iaculis interdum. Aenean porta eleifend turpis id convallis. Nulla non egestas ante. Pellentesque lacinia ac lacus sed commodo.