4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★

Accessoires

De grafsteen accessoires zijn er in vele vormen te verkrijgen, afhankelijk van uw wensen.
U kunt hierbij denken aan lantaarns / lichtjes, vazen en bloembakken.
Ook zijn er porseleinen foto’s leverbaar, bronzen of RvS ornamenten en bijvoorbeeld urnen.

Grafsteen Accessoires

Bij het vervaardigen van een grafsteen kunnen ook grafaccessoires toegevoegd worden.  Wij kunnen vele mogelijkheden bieden om het grafmonument te verfraaien.
Er is een ruime keuze aan grafaccessoires in brons, messing, aluminium en rvsvazen. Onder andere lantaarns, bloembakken of andere grafsierstukken.
Ook zijn er porseleinen foto’s om het monument een persoonlijk karakter te geven. Over het algemeen worden deze accessoires duurzaam verankerd aan de grafsteen.

Grafsteen Accessoires die Maes natuursteen levert

Ook voor de grafsteen accessoires geldt dat Maes natuursteen op de kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo moeten ook de onderdelen op zich de tand des tijds kunnen weerstaan. Daarbij moet het ook in goede harmonie met het geleverde grafmonument zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke accessoires te gebruiken zijn. Wij beschikken over accessoires vanuit de hele wereld, hierbij kunt u denken aan Europa maar ook ver daarbuiten aan bijvoorbeeld Azië. Onze expertise is daarin belangrijk, want soms lijkt iets heel geschikt en blijkt het klimaat in Nederland nadelige gevolgen te hebben voor het gebruikte materiaal van de grafsteen accessoire.

Accessoires op de diverse begraafplaatsen

Ook op het gebied van accessoires dienen wij rekening te houden met de richtlijnen van de begraafplaats. Het is helaas niet altijd toegestaan om bepaalde objecten toe te plaatsen op een monument. Zo heeft de begraafplaats Aalsmeer een andere regelgeving dan bijvoorbeeld de begraafplaats Akendam in Haarlem. Deze richtlijnen zijn bij ons bekend en kunnen wij u dan ook toelichten in onze showroom. Tevens verzorgen wij de communicatie naar de begraafplaats met de daarbij behorende goedkeuring. Na goedkeuring gaan wij tot plaatsing over.

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure
Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce ultricies nibh augue, ut porttitor magna porta sit amet. Vivamus sollicitudin consequat mauris, sed fermentum ex. Nulla commodo purus lectus, eget imperdiet urna consectetur eget.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce ultricies nibh augue, ut porttitor magna porta sit amet. Vivamus sollicitudin consequat mauris, sed fermentum ex. Nulla commodo purus lectus, eget imperdiet urna consectetur eget. Aenean ultrices sed enim in semper. Donec varius elit lectus, et molestie ex bibendum sodales. In ac turpis vel dolor iaculis interdum. Aenean porta eleifend turpis id convallis. Nulla non egestas ante. Pellentesque lacinia ac lacus sed commodo.