4 weken levertijd
25 jaar garantie
Eigen werkplaats
Geen aanbetaling
4.5
★★★★★
★★★★★
Maes natuursteen

Over ons

Als familiebedrijf proberen wij op een heel persoonlijke wijze onze klanten te benaderen.
Geen gladde verkooppraatjes, geen druk of verplichtingen. Een vrijblijvend advies, goede service en een eerlijke prijs  staan bij ons hoog in het vaandel.

Gezamenlijk hebben wij bijna 95 jaar ervaring en kunnen u op basis hiervan goed adviseren over mogelijkheden qua materialen, ontwerp, teksten en alles wat komt kijken bij het aanschaffen van een grafmonument voor uw dierbaren.

Neem direct contact op!

Familiebedrijf met liefde voor het vak!

Kim Maes

Kim Maes

Als vrouw van Pieter jr. heb ik per 1 januari 2019 besloten me ook aan te sluiten bij ons bedrijf. Trots om te kunnen werken met mijn man en schoonvader, die dit al vele jaren met een grote passie doen. Na 20 jaar aan de zijlijn te hebben gestaan, hoop ik nu ook mensen zo goed mogelijk te kunnen adviseren, ontwerpen te maken en administratieve ondersteuning te kunnen geven aan mijn collega’s. Daarnaast hebben wij twee zoons en zou het stiekem heel leuk zijn als we het stokje ooit over kunnen geven aan een nieuwe generatie.

Marja de Wit

Marja de Wit

In 2016 ben ik komen werken bij Maes Natuursteen. Hiervoor heb ik ook .. jaar gewerkt bij andere steenhouwers. Mijn specialisme is verkoopadvies van Joodse monumenten. Door mijn jaren lange ervaring in het verkopen van Joodse monumenten, kan ik u hierover in alle opzichten begeleiden en adviseren.

Ron Okkersen

Ron Okkersen

Geen directe familie, maar wel alle vele jaren werkzaam met beide Pieters. Alweer … jaren werkzaam in een steenhouwerij. Veel al ben ik op pad voor het plaatsen van monumenten. Daarnaast kan ik ook klanten adviseren en houd me bezig met de vele administratieve handelingen op kantoor.

Pieter Maes sr.

Pieter Maes sr.

Nadat ik … jaar gewerkt heb in het familie bedrijf van mijn vader, heb ik in 2007 besloten om samen te gaan werken met mijn zoon. Een samenwerking waarbij twee generaties elkaar aanvullen.
Ik houd me met name bezig met alle werkzaamheden in de werkplaats, zoals graveren, schuren, zagen en plaatsen van monumenten. Ook oude technieken, die bijvoorbeeld nog voorkomen bij tekst bijzettingen beheers ik nog prima.

Pieter Maes jr.

Pieter Maes jr.

De naam verraad het al, ik ben een van de eigenaren van dit bedrijf en vernoemd naar mijn vader. Als klein jongetje ging ik al met mijn vader mee naar de steenhouwerij van mijn opa.
Sinds 2006 ben ik mijn eigen steenhouwerij begonnen en dankbaar dat ik dit nu uiteindelijk weer samen met mijn vader kan delen. Inmiddels ben ik al ruim … jaar werkzaam als steenhouwer. Ik houd me met name bezig met het adviseren van klanten en het maken van grafische tekeningen. Daarnaast doe ik ook regelmatig werkzaamheden in de werkplaats. Door alle jaren ervaring ben ik dus eigenlijk een echte allrounder.

Het ziet er prachtig uit

★★★★★
★★★★★

Het ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat en zeer sympathieke manier van werken. Wij hebben ons bij jullie zeer op ons gemak gevoeld bij een niet alledaagse aankoop en gaan morgen meteen op bezoek.

Henk

Het grafmonument ziet er prima uit!

★★★★★
★★★★★

Het grafmonument ziet er prima uit! Nog mooier dan ik had gedacht. A.s. vrijdag ga ik met mijn moeder naar het graf. Ik weet zeker dat zij het ook mooi zal vinden. Wij, mijn moeder en zussen, willen u heel hartelijk bedanken voor uw zorgvuldige en geduldige manier van werken. We kijken met een goed gevoel terug op het hele proces van het uitzoeken en plaatsen van de steen. Hartelijk dank daarvoor. De betaling zal binnen enkele dagen plaatsvinden: daar zorgt mijn zwager voor.

Trix ter Beek

Dank jullie wel voor ’t mooie werk

★★★★★
★★★★★

Vorige week heb ik van jou een telefoontje gehad dat de steen op het graf van mijn moeder is geplaatst. Wij zijn afgelopen weekend in Rotterdam gaan kijken en ik kan je melden dat het er goed uitziet. De letters, de plaatsing en de steen zien er netje uit. Ik wil je graag bedanken voor de plezierige manier waarop dit geregeld is.

Ank

Ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen

★★★★★
★★★★★

Ik ben vandaag naar het graf van m’n vader gegaan, ik ben heel blij met de door jullie gemaakte grafsteen, vlindertje vind ik ook ook heel mooi gedaan, en ja de zilveren letters hebben nu achteraf gezien wel meer klasse 🙂 en de steen is prachtig ! Ik ben dus heel tevreden, heb alvast wat onkruid weggehaald, en ga ’t binnenkort wat afmaken met wat steentjes en paar bloemige plantjes. Nu zijn grafsteen er ligt voel ik me meer geroepen om ernaar toe te gaan. Vriendelijke groet,

Nelly Nooij

Advies?

Met ruim 70 jaar ervaring helpen wij u graag bij het omzetten van uw wensen in een grafmonument dat volledig past bij bij de overledene. Vraag vrijblijvend uw persoonlijk advies aan.

020-4977105

Vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan en bekijk thuis rustig alle mogelijkheden in gedenkstenen van natuursteen, glas, RVS en cortenstaal.

Download Brochure

Ons assortiment

Wij hebben diverse grafstenen op voorraad, bezoek Maes Natuursteen of bel ons voor meer informatie. Wij zijn een familiebedrijf wat gespecialiseerd is in grafmonumenten.

Tijdelijke aanbiedingen

Inspiratie opdoen?
Of heeft u een vraag?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce ultricies nibh augue, ut porttitor magna porta sit amet. Vivamus sollicitudin consequat mauris, sed fermentum ex. Nulla commodo purus lectus, eget imperdiet urna consectetur eget.

Vrijblijvend afspraak maken
Maes Natuursteen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce ultricies nibh augue, ut porttitor magna porta sit amet. Vivamus sollicitudin consequat mauris, sed fermentum ex. Nulla commodo purus lectus, eget imperdiet urna consectetur eget. Aenean ultrices sed enim in semper. Donec varius elit lectus, et molestie ex bibendum sodales. In ac turpis vel dolor iaculis interdum. Aenean porta eleifend turpis id convallis. Nulla non egestas ante. Pellentesque lacinia ac lacus sed commodo.